Om oss

Markarbeten som ger dig en stabil grund

Optima Mark & Grund AB är specialister på grund-, mark- och betongarbeten. Med lång erfarenhet av branschen arbetar vi för att vara det självklara valet när det handlar om större och mindre markarbeten.

Under åren har vi hjälpt en lång rad nöjda kunder med en rad projekt, Grundläggning, dränering – vi gör vad som behövs för att ett bygge ska stå på stabil grund.

Moderna och starka maskiner

Vi har en rejält tilltagen maskinpark kan vi ta hand om tunga och svåra projekt och vi gör alltid vårt yttersta för att våra kunder ska bli nöjda till 100 procent. Under våra många aktiva år i byggbranschen har vi ofta samarbetat med byggledare och andra hantverkare och har den erfarenhet som krävs för att se till att arbetet flyter på så bra som möjligt. Vi arbetar alltid hårt för att etablera förtroende hos våra kunder.

Vår personal är välutbildad, kompetent och erfaren och vi erbjuder stabila och prisvärda lösningar av högsta kvalitet. Allt arbete utfört i enlighet med svenska och internationella kvalitetsstandarder. Vi anammar hela tiden ny teknik för att ligga i framkant och vara i ständig utveckling. Det gör att vi kan hålla oss uppdaterade och att vi därigenom kan erbjuda nya skräddarsydda lösningar till bra priser.

Vi håller alltid vad vi lovar

Vi kan visa upp referenser från arbeten som vi har utfört i Norrtälje och hela Mälardalen. Oavsett vilken typ av uppdrag du anlitar oss för så kan du räkna med att arbetet utförs på ett mycket bra sätt, Vi håller alltid vad vi lovar, håller överenskomna tider och ser till att det inte dyker upp några obehagliga överraskningar på vägen. Vi håller oss alltid till budget och är alltid tillgängliga om du har några frågor.

En stark teamkänsla och trivsel på jobbet är också viktigt för oss. För att arbetet ska bli så bra som möjligt så arbetar vi kontinuerligt för att skapa en så bra arbetsmiljö som möjligt. Är du i behov av väl utförda markarbeten? Välkommen att kontakta oss redan idag!

Vi utför markarbeten med hög kapacitet