Grävning

Grävarbeten Norrtälje - all typ av grävning 

Vi erbjuder alla typer av grävarbeten i Norrtälje och vi har kapacitet att ta oss både stora, mer komplexa projekt likväl som mindre sådana. Vår maskinpark är av absolut senaste snitt och detta innebär att vi också kan erbjuda säkra och effektiva jobb - alltid till bra priser. 

Behöver du professionell hjälp med schaktning inför en byggnation så står vi redo att hjälpa dig med detta och vi kan även ta oss allt det andra som hör arbetet med grunden till. Vi kan även exempelvis utföra grävning inför större projekt och detta både som en förberedelse för ett markarbete - men även för att exempelvis gräva bort kontaminerade jordmassor. Behöver du professionell grävning i Norrtälje så står vi redo att hjälpa dig. 

Vi sätter alltid dina behov i centrum och vårt team har både gedigen erfarenhet och utbildning inom alla typer av grävarbeten. Vårt arbete utgör startskottet för ditt projekt och med oss så garanteras du en flygande start. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag! 

Grävning för rördragning och dränering 

Två vanliga uppdrag inom grävning handlar om att förbereda för rördragning och dränering. Behöver du professionell hjälp med att gräva inför en rördragning så är vi med dig hela vägen. Vi kan hjälpa till med en markundersökning och med att ta fram det exakta djupet för grävningen - detta samtidigt som vi också sköter all utstakning. 

Finns exempelvis ledningar och annat så hjälper vi dig att lokalisera dessa så att de inte tar skada när grävningen väl sätter igång. Vid grävningen så ser vi till att lutningen är exakt och vi utför en komprimering av botten för att säkerställa att rören ligger stabilt. Krävs extra stabilitet så lägger vi ett lager sand eller grus på plats. 

Efter att rören dragits och ligger på plats så fyller vi upp schaktet med fin jord, komprimerar fyllnadsmaterialet för att undvika luftfickor och arbetar vidare med lämplig jord till dess att marken är återställd. Vi lämnar ingenting åt slumpen och vi lämnar alltid ett tryggt, hållbart och prydligt resultat efter oss. 

Vi hjälper till vid en dränering 

Samma sak gäller vid en dränering. Vi har lång vana av grävarbeten i samband med dräneringar hos både villaägare, fastighetsägare och hos företag. Oavsett storleken på uppdraget så garanterar vi ett fackmannamässigt grävarbete i Norrtälje - inom överenskommen tid och till avtalat pris.

 Rätt sorts dränering är något som gör skillnad för hela fastigheten och den gör att du slipper problem med fukt och mögel - eller rena vattenskador. Att vatten och fukt leds undan från grunden är en väsentlig del för att få ett välmående hus. Vår grävning vid en dränering gör skillnad och gör att den håller över tid. 

Goda referenser och nöjda kunder 

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar med olika grävarbeten i Norrtälje? Vi sätter dig gärna i kontakt med några av våra många referenser. Vi är stolta över att ha så pass många - både privatpersoner, företag och fastighetsägare - som står redo att rekommendera oss till andra. Det är en trygghet för dig! 

Fullservice inom grundarbeten