Grundarbeten Norrtälje

Vi lägger en stabil grund för ditt bygge

Söker du ett företag med kompetens inom grundarbeten? Vi är specialister på anläggning av grunder. Vi utför uppdrag åt företag, byggherrar och privatpersoner i hela Norrtälje med omnejd.

Varje byggprojekt börjar med grunden. Utan ett korrekt utfört grundarbete så kommer du att få problem med ditt bygge. Vi behärskar alla aspekter av att lägga grunder – schaktning, dränering, läggning av betongplatta med mera. Vi gör hela jobbet från första inspektionen tills att betongplattan är på plats. Med oss som samarbetspartner kommer ditt bygge att få en riktigt bra start.

Välkommen att kontakta oss för offertförslag eller mer information.

Lång och grundläggande erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av grundarbeten inför alla slags byggnationer. Vi anlägger grunder för allt från garage och villor till stora industrifastigheter. Med vår breda kompetens kan du som kund känna dig trygg i att vi löser hela entreprenaden från tomtplanering till färdig grund.

Vi har möjlighet att lösa hela jobbet för våra kunder då vi med våra samarbetspartners kan ordna en helhetslösning.

Vi utför alla typer av grundarbeten

Vilket behov du än har av grundarbeten så kan vi hjälpa dig. Vi gjuter villagrund, grunden till carport, stall och ladugårdsbyggnad. Vi bygger även isolerad platta på mark, gör bakgrund, torpargrund, och plintgrund.

Som sagt, grundarbeten är alltid centrala för att byggen ska bli lycka. Därför är det viktigt att du anlitar en kunnig och erfaren expert med den rätta utrustningen. Du kommer inte att tjäna på slarv – även om det kanske kan bli billigare i första skedet så kommer det garanterat att kosta när det uppstår fuktproblem efter några år. Anlitar du oss för grundarbete kommer du inte att drabbas av den typen av problem.

Välkommen att anlita oss för grundarbete – en bra start på ditt bygge.

Fullservice inom grundarbeten